Sunday, 7 August 2011

Sekitar kelas mengaji 6 Ogoshari ini hari pertama kelas mengaji diadakan pada bulan ramadhan, tempoh puasa sekitar tempoh lebih 16 jam nyata tidak mematahkan semangat adik-adik cilik untuk menimba ilmu tajwid dan memperbaiki bacaan quran..

adik-adik kelas quran (tahap 1) hari ini diperkenalkan dengan mad lin dalam kelas tajwid, dan rata-rata mereka berjaya mengaplikasikan tajwid mad lin ke dalam bacaan quran dengan baik dan sempurna. tahniah diucapkan.

pengalaman luas mengendalikan slot STAR@Ramadhan digunakan sepenuhnya oleh Ustazah Anis dalam membantu adik-adik cilik mahir mengenal dan membaca jawi.

bau-bauan menu iftar yang menyelerakan di atas dapur nyata dapat ditangkis dengan bijak oleh Ustazah jemputan, Dr Wani yang didatangkan khas dalam mengendalikan adik cilik kelas tahap 3.

Ustazah Nadiah mengaplikasi Skinner's Behavioural Theory dalam pengajaran teknik Al-Banghdati berjaya mencuri tumpuan adik-adik cilik.

tema read, play and capture terus diketengahkan bagi membolehkan adik-adik cilik lebih ceria sepanjang kelas mengaji.No comments:

Post a Comment